Αρχική

Μανιτάρια

Εκλεκτές ποικιλίες για ένταση umami.

Μανιτάρι Κοράλι (Coral)

Κοράλι (Coral)

Τραγανή υφή, ήπια γεύση

🍄 Tip: Γρήγορο σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά — κρατά «δάγκωμα» και σχήμα.

Lion's Mane (Αρνάκι)

Αρνάκι (Lion’s Mane)

Σαρκώδης, θαλασσινή επίγευση

🍄 Fun fact: Κάνει εξαιρετικό «σκαλοπίνι» φυτικής κουζίνας με καστανό βούτυρο.

Shiitake (Λεντινούλα)

Λεντινούλα (Shiitake)

Umami, βαθιά γεύση

🍄 Tip: Αφαίρεσε τα κοτσάνια για καλύτερη υφή — ιδανικό για ζωμούς & stir-fry.